Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Olga Helderziende

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze beelden bemerken van een persoon of gebeurtenissen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door professionele helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar ervaren helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurtinten, beelden of door middel van een film die in hun hoofd afspeelt. Het kan zich bij goede helderzienden daarbij plotsklaps voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is bijgevolg ook de behendigheid dit niet te verdringen, doch een plaats te geven.

De massa van de personages veronderstellen dat echte helderziendheid alleen met wat zal komen te maken zou hebben, het is doch geen realiteit. Een goede helderziende is in staat zijn zowel beelden bekomen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich tegenwoordig voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is ten aanzien van de goede helderziende van belang en een toer om ze te beredeneren en in welke tijdspanne ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de foto's zich vanuit de ervaren helderziende opdringen is helemaal niet dusdanig evident. Daar zijn importante bestanddelen in het beredeneren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die bekend is en hoe de sterkte van de ernstige helderziende op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een kunde die je aan een laag tempo verfijnt poging na poging. Je kan als helderziende die ernstig is ongeremd foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan zeer van betekenis voor de helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die ervaring heeft dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Bepaalde researchers veronderstellen dat helderziendheid die oprecht is, net zoals instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend houdt in, ergens los door kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of te betasten. Voor iemand die ervaren helderziend is heb je niet veel geheimen. Desniettegenstaande is dat niet zo, dat een goede helderziende, het geheel startende vanaf de bron en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen personage is volmaakt. Het kan voorkomen dat een goede helderziende sommige informatie niet verkrijgt of zal zien, die toelichting bekomt men dan later of bij wijlen ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor wie, de befaamde

helderziende aan het bekijken is en of dat eventueel mag doorgegeven worden aan het personage, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te doen hebben. Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)