Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Bekende Helderzienden

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken waarnemen van iemand of aangelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De manier waarop deze beelden door bekende helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen variëren. Wat beroemde helderzienden, krijgen dit middels kleurschakeringen, beelden of mede door een speelfilm die in hun hoofd afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij goede helderzienden eveneens ineens voordoet vanuit de leegheid, een flits van iets, het is zodoende ook de kunst dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De meeste mensen denken dat helderziendheid die ernstig is enkel met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is doch geen wezenlijkheid. Een beroemde helderziende vermag zowel beelden binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van situaties dewelke zich vandaag voordoen of van de voormalige tijd. Het is voor de helderziende die professioneel is van belang en een toer om ze toe te lichten en in welke tijdsruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne waarin de foto's zich vanuit de goede helderziende onthullen is niet zodanig vanzelfsprekend. Daar zijn van belang zijnde ingrediënten in het verduidelijken van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de bekende helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat moment is.

Eerlijke helderziendheid is een kundigheid die je aan een traag tempo verfijnt poging na poging. Je kan als goede helderziende ongedwongen foto's binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan helemaal important voor de paranormale helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is important bij de paranormale helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere onderzoekers veronderstellen dat helderziendheid die professioneel is, net evenals gevoel, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt net boven en te midden van de ogen. Helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens recht door kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desalniettemin is dit niet zo, dat een bekende helderziende, alles vanaf het begin en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen personage is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een bekende helderziende bepaalde verklaring niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die verklaring komt dan later of soms evenzo niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake is ofwel niet voor de persoon, de paranormale helderziende aan het bekijken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan het personage, veel zou kunnen met het gevoels facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)