Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderzienden En Paragnosten

Ernstige helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over paranormale helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een extra zintuigelijke wijze beelden bemerken van een persoon of gelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die ernstig zijn toegelicht kunnen worden, kunnen wisselen. Weinige ervaren helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurhelderheid, beelden of gebruikmakend van een speelfilm die in hun hoofd speelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die goed zijn evenzo pardoes voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, dat is ergo ook de kunst dit niet te verduiken, echter te plaatsen.

De meeste personen veronderstellen dat professionele helderziendheid louter met het toekomende zou gelieerd zijn, het is edoch geen essentie. Een helderziende die goed is is in staat zijn zowel plaatjes bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen dewelke zich vandaag afspelen of van het verleden. Het is ten aanzien van de befaamde helderziende van belang en een behendigheid om deze uit te leggen en in welk tijdsbestek ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende voordoen is helemaal niet dusdanig ontegensprekelijk. Daar zijn importante onderdelen in het interpreteren van de plaatjes bijv. hoe de beelden doorkomen bij de serieuze helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die ernstig is op dat moment is.

Ernstige helderziendheid is een kunde die men zachtjesaan verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die ernstig is spontaan plaatjes verkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan absoluut van belang voor de paranormale helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is van belang bij de een helderziende die professioneel is dat zij het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Sommige researchers veronderstellen dat paranormale helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussenin de ogen. Helderziend betekent, in zekere zin ergens los door staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of te betasten. Voor een individu die spiritueel helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desalniettemin is het niet zozeer, dat een ervaren helderziende, de totaliteit startende vanaf de bron en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen individu is volmaakt. Het is ook zo dat een ervaren helderziende zekere informatie niet verkrijgt of mag zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake is of niet voor wie, de toekomst voorspellende helderziende aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan het personage, veel kan met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)