Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende

Eerlijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die deugdelijk is, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een extra zintuigelijke manier weergaves bespeuren van een figuur of voorvallen, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die professioneel zijn begrepen kunnen worden, kunnen afwijken. Enige helderzienden die bekend zijn, krijgen dit met kleurtinten, beelden of in de vorm van een rolprent die in hun brein speelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden eveneens plotseling manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is aldus ook de kunst dit niet weg te stoppen, edoch te plaatsen.

De massa van de personen denken dat professionele helderziendheid alleen met wat zal komen te maken zou hebben, dat is echter geen echtheid. Een goede helderziende weet te zowel beelden ontvangen van hetgeen komen zal of van situaties die zich vandaag afspelen of van het verleden. Dat is voor de serieuze helderziende important en een kunst om deze uit te leggen en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte tijdens dewelke de foto's zich vanuit de helderziende die ernstig is demonstreren is helemaal niet zozeer evident. Daar zijn gewichtige elementen in het toelichten van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de serieuze helderziende en wat de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een gave die je aan een traag tempo verfijnt poging na poging. Men kan als beroemde helderziende ongedwongen foto's doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan absoluut van belang voor de paranormale helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is van belang bij de beroemde helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle kalmte. Sommige researchers veronderstellen dat goede helderziendheid, net net zoals instinkt, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op juist boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend betekent, in zekere zin ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te komen. Voor een persoon die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desondanks is dit niet dusdanig, dat een helpende helderziende, het geheel vanaf het begin en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is volmaakt. Het is ook zo dat een helpende helderziende specifieke verklaring niet verwerft of zal zien, die toelichting bekomt men dan later of somtijds ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor de figuur, de serieuze helderziende aan het bekijken is en of dat wel mag doorgegeven worden aan de persoon, veel zou kunnen met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)