Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Online Waarzegger

deugdelijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over ernstige helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een extra zintuigelijke manier beelden bespeuren van een figuur of voorvallen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De wijze waarop deze beelden door ernstige helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar helderzienden die bekend zijn, krijgen dit mede door kleurhelderheid, foto's of door een speelfilm die in hun brein afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij befaamde helderzienden trouwens plotseling manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is dan ook de kunst dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

De meerderheid van de individuen peinzen dat helderziendheid die ernstig is louter met hetgeen komen zal verbonden zou zijn, dit is edoch geen wezenlijkheid. Een goede helderziende vermag zowel foto's bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen dewelke zich nu voordoen of van wat voorbij is. Het is voor de een helderziende die professioneel is belangrijk en een prestatie om ze uit te leggen en in welke tijdspanne ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsduur waarin de foto's zich bij de goede helderziende manifesteren is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Daar zijn belangrijke bestanddelen in het preciseren van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de goede helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die bekend is op dat tijdstip is.

Echte helderziendheid is een talent die men aan een laag tempo ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als toekomst voorspellende helderziende ongeremd foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan enorm van belang voor de paranormale helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is gewichtig bij de goede helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle rust. Bepaalde onderzoekers geloven dat echte helderziendheid, net evenals intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op net boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens recht door kijken, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te komen. Voor een individu die professioneel helderziend is heb je amper geheimen. Toch is dat niet zodanig, dat een professionele helderziende, alles startende van het begin en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het kan zijn dat dat een helderziende zekere aanwijzing niet ontvangt of mag zien, die verklaring krijgt men dan later door of bij wijlen ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn of niet voor wie, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of het wel mag bekend mag gemaakt worden aan het individu, veel kan met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)