Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Waarzegster Amsterdam

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over oprechte helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een bovenzintuigelijke manier weergaves gadeslaan van een personage of gebeurtenissen, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door paranormale helderzienden uiteengedaan kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar beroemde helderzienden, krijgen dit via kleurtinten, plaatjes of met behulp van een film die in hun gedachten draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die bekend zijn evenzeer plotseling manifesteert vanaf het niets, een schicht van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet te verduiken, maar een plaats te geven.

Het merendeel van de personages denken dat paranormale helderziendheid louter met de toekomst verbonden zou zijn, het is echter geen wezenlijkheid. Een helderziende die professioneel is vermag zowel foto's binnenkrijgen van de toekomst of van situaties die zich heden afspelen of van het verleden. Dat is voor de helderziende die bekend is gewichtig en een kunst om ze te verhelderen en in welk tijdsbestek ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsruimte in dewelke de foto's zich bij de ernstige helderziende demonstreren is niet zodanig vanzelfsprekend. Er zijn importante elementen in het uitleggen van de plaatjes bijv. hoe de beelden doorkomen bij de beroemde helderziende en wat de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat moment is.

Helderziendheid die oprecht is is een gave die je aan een laag tempo verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als bekende helderziende ongedwongen foto's binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan heel important voor de helderziende die professioneel is dat hij niet afgeleid wordt. Het is gewichtig bij de professionele helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle sereniteit. Zekere researchers veronderstellen dat eerlijke helderziendheid, net net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, in zekere mate ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te raken. Voor iemand die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desalniettemin is dit niet zo, dat een helderziende, alles startende van de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een ernstige helderziende specifieke aanwijzing niet ontvangt of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of soms ook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn of niet voor diegene, de helderziende die goed is aan het kijken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan de klant, veel kan met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)