Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzegger Amsterdam

Helderziendheid die professioneel is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar professionele helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een extra zintuigelijke manier weergaves zien van een mens of aangelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze beelden door goede helderzienden uiteengedaan kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige beroemde helderzienden, krijgen dit via kleuren, beelden of mede door een speelfilm die in hun hoofd afdraait. Het kan zich bij helderzienden die professioneel zijn verder plotseling voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is aldus ook de kunst dit niet weg te stoppen, edoch te plaatsen.

De meeste personages geloven dat helderziendheid die serieus is enkel met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is doch geen essentie. Een paranormale helderziende weet te zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich thans voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de ernstige helderziende considerabel en een toer om deze te motiveren en in welke tijdspanne ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de foto's zich bij de helderziende die professioneel is onthullen is helemaal niet dusdanig evident. Er zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het expliceren van de plaatjes bijv. hoe de beelden doorkomen bij de bekende helderziende en wat de sterkte van de helpende helderziende op dat ogenblik is.

Goede helderziendheid is een bekwaamheid die je langzaam ontwikkelt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende die ervaring heeft uit zichzelf plaatjes binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan helemaal important voor de ervaren helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is belangrijk bij de een helderziende die bekend is dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Sommige researchers veronderstellen dat helderziendheid, net zowel als feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, in zekere zin ergens los door kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor een mens die professioneel helderziend is heb je weinig geheimen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een helderziende die professioneel is, de totaliteit startende van de bron en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkele persoon is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een helderziende die ernstig is sommige informatie niet verkrijgt of mag zien, die toelichting bekomt men dan later of bijgeval alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant is of niet voor de persoon, de professionele helderziende aan het voorspellen is en of het denkbaar mag doorgegeven worden aan het personage, veel kan met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)