Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500

Helderziendenonline

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een buitenzintuiglijke manier beelden bemerken van een persoon of voorvallen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door paranormale helderzienden gepreciseerd kunnen worden, kunnen variëren. Sommige helderzienden die bekend zijn, krijgen dit gebruikmakend van kleurschakeringen, foto's of via een film die in hun brein afdraait. Het kan zich bij

paranormale helderzienden daarenboven onverwacht manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is ergo ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel te plaatsen.

De meerderheid van de individuen menen vermoeden dat helderziendheid die deugdelijk is alleen met het toekomende zou gelieerd zijn, het is edoch geen wezenlijkheid. Een helderziende weet te zowel beelden binnenkrijgen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich nu voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de toekomst voorspellende helderziende belangrijk en een behendigheid om deze te expliqueren en in welke tijd ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de plaatjes zich vanuit de paranormale helderziende manifesteren is niet zozeer vanzelfsprekend. Er zijn belangrijke factoren in het expliceren van de plaatjes bijv. hoe de beelden binnen komen bij de professionele helderziende en hoe sterk de befaamde helderziende op dat moment is.

Helderziendheid die professioneel is is een vermogen die men aan een traag tempo ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als professionele helderziende ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Het is dan helemaal important voor de professionele helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is belangrijk bij de een helderziende die ernstig is dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke researchers menen dat paranormale helderziendheid, net net zoals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens los door staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te raken. Voor een figuur die helderziend is heb je amper geheimenissen. Desondanks is het niet zodanig, dat een helderziende die professioneel is, de totaliteit van het begin tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen individu is feilloos. Het kan zijn dat dat een helderziende die goed is sommige toelichting niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die toelichting komt dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake is of niet voor wie, de helderziende die ernstig is aan het voorspellen is en of het eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel kan met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)