Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderzienden Liefde

Helderziendheid die deugdelijk is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar helderziendheid die professioneel is, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een extra zintuigelijke manier beelden bemerken van een mens of gebeurtenissen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die ervaring hebben verklaard kunnen worden, kunnen afwijken. Enige bekende helderzienden, krijgen dit met behulp van kleuren, foto's of gebruikmakend van een rolprent die in hun bovenkamer draait. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn voorts onverhoeds manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is zo ook de kunst dit niet weg te stoppen, maar een plaats te geven.

De meeste personen peinzen dat echte helderziendheid enkel met het toekomende verbonden zou zijn, het is echter geen feitelijkheid. Een paranormale helderziende vermag zowel foto's verkrijgen van hetgeen komen zal of van situaties die zich vandaag voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de helpende helderziende van betekenis en een toer om deze toe te lichten en in welk tijdsverloop ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdsruimte waarin de plaatjes zich vanuit de paranormale helderziende demonstreren is helemaal niet zodanig evident. Er zijn belangrijke ingrediƫnten in het uitleggen van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de goede helderziende en wat de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat moment is.

deugdelijke helderziendheid is een gave die je zachtjesaan verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als helpende helderziende ongeremd plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan enorm van betekenis voor de helpende helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is van betekenis bij de ernstige helderziende dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle kalmte. Zekere researchers menen dat paranormale helderziendheid, net zowel als instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend betekent, ergens los door kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of aan te raken. Voor een mens die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Desondanks is dat niet zodanig, dat een helderziende, het geheel van de oorsprong tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is volmaakt. Het is ook zo dat een helderziende sommige verklaring niet verkrijgt of mag zien, die toelichting bekomt men dan later of bij wijlen eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor diegene, de goede helderziende aan het voorspellen is en of het denkbaar mag verteld mag worden aan de klant, veel met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)