Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende Online Chat

Helderziendheid die echt is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar oprechte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een bovenzintuigelijke manier beelden gadeslaan van een figuur of gebeurtenissen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De wijze waarop deze indrukken door goede helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Een paar serieuze helderzienden, krijgen dit met kleurschakeringen, foto's of gebruikmakend van een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ernstige helderzienden evenzeer pardoes voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is dientengevolge ook de prestatie dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De meeste mensen peinzen dat helderziendheid die serieus is louter met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is edoch geen essentie. Een helderziende is bij machte zowel foto's binnenkrijgen van de toekomst of van situaties dewelke zich thans afspelen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de helpende helderziende important en een behendigheid om ze te duiden en in welke tijdsruimte ze zich onthullen. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de plaatjes zich bij de beroemde helderziende manifesteren is niet zodanig evident. Daar zijn considerabele ingrediënten in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helpende helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een kundigheid die men aan een laag tempo ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als paranormale helderziende ongedwongen plaatjes verkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan helemaal van belang voor de helderziende die ernstig is dat zij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de een helderziende die professioneel is dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle rust. Zekere researchers vermoeden dat serieuze helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog ligt net boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend omvat, tot op zekere hoogte ergens dwars doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te raken. Voor een mens die paranormaal helderziend is heb je weinig geheimenissen. Ondertussen is het niet zodanig, dat een paranormale helderziende, de totaliteit van de oorsprong tot de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen personage is perfect. Het kan voorkomen dat een paranormale helderziende zekere toelichting niet ontvangt of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bijgeval eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor diegene, de helderziende die professioneel is aan het onderzoeken is en of dat gebeurlijk mag verteld mag worden aan de klant, veel kan met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)