Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderzienden 0900

Paranormale helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over professionele helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze beelden bemerken van een figuur of voorvallen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door helderziende opgevat kunnen worden, kunnen afwijken. Wat bekende helderzienden, krijgen dit door kleurhelderheid, foto's of door een speelfilm die in hun hoofd afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden voorts onverhoeds manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is ergo ook de prestatie dit niet te verdringen, doch een plaats te geven.

De meerderheid van de personages peinzen dat helderziendheid die deugdelijk is alleen met het toekomende verbonden zou zijn, dat is evenwel geen wezenlijkheid. Een professionele helderziende is in staat zijn zowel foto's ontvangen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich thans voordoen of van de voormalige tijd. Het is voor de paranormale helderziende gewichtig en een prestatie om deze uit te leggen en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne waarin de foto's zich bij de helderziende die goed is voordoen is niet dusdanig overduidelijk. Daar zijn gewichtige factoren in het motiveren van de beelden bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helderziende die goed is en hoe sterk de professionele helderziende op dat tijdstip is.

Professionele helderziendheid is een vermogen die je aan een laag tempo vormt poging na poging. Je kan als helderziende die professioneel is uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan heel important voor de serieuze helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is van betekenis bij de beroemde helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde onderzoekers geloven dat goede helderziendheid, net net zoals gevoel, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt net boven en tussen de ogen. Helderziend houdt in, ergens dwars door staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te komen. Voor een figuur die paranormaal helderziend is heb je niet veel geheimen. Desniettegenstaande is dit niet zozeer, dat een helderziende die bekend is, het geheel van het begin tot de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan zijn dat dat een bekende helderziende zekere toelichting niet verwerft of mag zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bijgeval eveneens niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is ofwel niet voor het individu, de helderziende die ernstig is aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan de figuur, veel zou kunnen met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)