Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426

Helderziendenlijn

Helderziendheid die deugdelijk is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een extra zintuigelijke wijze indrukken bemerken van een personage of voorvallen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De wijze waarop deze weergaves door professionele helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Een paar helderziende, krijgen dit met kleurschakeringen, plaatjes of middels een speelfilm die in hun brein draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij

paranormale helderzienden daarbij onverhoeds manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is derhalve ook de kunst dit niet te verdringen, edoch te plaatsen.

De meeste personen peinzen dat helderziendheid die echt is alleen met wat zal komen zou gelieerd zijn, het is doch geen essentie. Een befaamde helderziende is bij machte zowel beelden verkrijgen van wat zal komen of van situaties dewelke zich heden afspelen of van de voormalige tijd. Het is voor de helderziende die ervaring heeft van belang en een kunststuk om deze te motiveren en in welke tijdsruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de beelden zich vanuit de serieuze helderziende manifesteren is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Daar zijn van belang zijnde elementen in het toelichten van de foto's bijv. hoe de beelden doorkomen bij de goede helderziende en hoe sterk de goede helderziende op dat moment is.

Eerlijke helderziendheid is een kundigheid die men aan een traag tempo verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als bekende helderziende spontaan plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan heel van belang voor de ernstige helderziende dat zij niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de bekende helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Sommige onderzoekers geloven dat paranormale helderziendheid, net net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog ligt net boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere zin ergens los door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te komen. Voor iemand die ervaren helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Desniettegenstaande is het niet zodanig, dat een paranormale helderziende, het geheel startende vanaf het begin tot de voleindiging moet vermogen te zien. Geen individu is feilloos. Het kan zijn dat dat een helderziende die professioneel is zekere verklaring niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die toelichting krijgt men dan later door of somtijds ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant is ofwel niet voor de persoon, de goede helderziende aan het bekijken is en of het denkbaar mag meegegeven worden aan de klant, veel zou kunnen met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)