Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Naomie
Ik ben een Helderziend- en Helderwetend Medium. Ik leg ook contact met overledene.
Lees meer
  Pincode: 1414
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435

Beste Helderziende

Oprechte helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen verwijst men naar professionele helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves gadeslaan van een personage of aangelegenheden, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze weergaves door serieuze helderzienden geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen afwijken. Enige helderzienden die bekend zijn, krijgen dit door kleurtinten, beelden of in de vorm van een rolprent die in hun gedachten afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij bekende helderzienden alsook plotseling voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is aldus ook de prestatie dit niet weg te stoppen, doch een plaats te geven.

De meeste types denken dat goede helderziendheid alleen met wat zal komen zou geconnecteerd zijn, het is doch geen realiteit. Een goede helderziende is in staat zijn zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van situaties dewelke zich thans afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de helderziende die professioneel is van betekenis en een behendigheid om deze te verduidelijken en in welk tijdsverloop ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsbestek in dewelke de foto's zich bij de befaamde helderziende manifesteren is niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn van betekenis zijnde ingrediënten in het duidelijk maken van de plaatjes bijv. hoe de foto's binnen komen bij de goede helderziende en hoe de sterkte van de befaamde helderziende op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een bekwaamheid die je niet erg snel vormt poging na poging. Men kan als helderziende die goed is ongedwongen plaatjes doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan heel important voor de helderziende die professioneel is dat zij niet gehinderd wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle kalmte. Specifieke researchers denken dat helderziendheid die deugdelijk is, net net zoals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend omvat, tot op zekere hoogte ergens dwars door kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of te beroeren. Voor een personage die paranormaal helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desalniettemin is dit niet dusdanig, dat een paranormale helderziende, het geheel startende vanaf de oorsprong en met einde moet vermogen te zien. Niemand is perfect. Het komt voor dat een goede helderziende bepaalde informatie niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die verklaring komt dan later of af en toe ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake is ofwel niet voor het personage, de helderziende die ernstig is aan het bekijken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan de klant, veel kan met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)