Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderziende Nijmegen

Goede helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord echte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een extra zintuigelijke wijze weergaves bespeuren van een personage of gelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De manier waarop deze indrukken door beroemde helderzienden uiteengedaan kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar beroemde helderzienden, krijgen dit met kleuren, beelden of met behulp van een rolprent die in hun hoofd speelt. Het kan zich bij ernstige helderzienden ook eensklaps manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is derhalve ook de behendigheid dit niet te verdringen, echter te plaatsen.

De meerderheid van de mensen geloven dat toekomst voorspellende helderziendheid alleen met de toekomst te maken zou hebben, het is edoch geen feitelijkheid. Een helderziende die bekend is weet te zowel beelden bekomen van wat zal komen of van situaties die zich vandaag afspelen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de een helderziende die professioneel is belangrijk en een prestatie om ze te verduidelijken en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte waarin de plaatjes zich vanuit de serieuze helderziende opdringen is helemaal niet zodanig evident. Daar zijn considerabele elementen in het motiveren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de goede helderziende en hoe sterk de helderziende die ernstig is op dat ogenblik is.

Goede helderziendheid is een talent die je aan een traag tempo verfijnt poging na poging. Men kan als goede helderziende ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan enorm important voor de helderziende die ernstig is dat zij niet verstoord wordt. Het is important bij de een helderziende die ernstig is dat zij het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere researchers vermoeden dat deugdelijke helderziendheid, net net zoals feeling, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend betekent, in zekere mate ergens recht doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te betasten. Voor een personage die professioneel helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Ondertussen is het niet zozeer, dat een bekende helderziende, alles startende van de bron en met einde moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is perfect. Het komt voor dat een helderziende zekere verklaring niet ontvangt of zal zien, die informatie komt dan later of soms evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de goede helderziende aan het voorspellen is en of dat gebeurlijk mag doorgegeven worden aan de klant, veel zou kunnen met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)