Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderziendenlive

Ernstige helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze indrukken zien van iemand of gebeurtenissen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De manier waarop deze beelden door helpende helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit via kleurschakeringen, plaatjes of door een speelfilm die in hun brein speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij goede helderzienden daarenboven plotseling voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de kunst dit niet weg te stoppen, doch een plaats te geven.

De massa van de figuren denken dat goede helderziendheid enkel met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, het is edoch geen waarheid. Een helderziende die goed is vermag zowel plaatjes binnenkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich op dit moment afspelen of van het verleden. Het is ten aanzien van de beroemde helderziende van belang en een toer om deze te motiveren en in welke tijdsruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsduur in dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die goed is demonstreren is helemaal niet zo overduidelijk. Er zijn van betekenis zijnde componenten in het motiveren van de beelden bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die ervaring heeft en hoe sterk de paranormale helderziende op dat ogenblik is.

Professionele helderziendheid is een vermogen die men traag ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan helemaal gewichtig voor de ervaren helderziende dat men niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de professionele helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Zekere onderzoekers vermoeden dat helderziendheid die deugdelijk is, net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en te midden van de ogen. Helderziend omvat, ergens dwars door kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of te beroeren. Voor een personage die spiritueel helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desniettegenstaande is het niet zodanig, dat een serieuze helderziende, alles van het begin tot de voleindiging moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan zijn dat dat een befaamde helderziende specifieke informatie niet verkrijgt of zal zien, die toelichting bekomt men dan later of bijgeval ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn of niet voor het personage, de helderziende die professioneel is aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)