Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Amsterdam

deugdelijke helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een extra zintuigelijke manier beelden gadeslaan van een persoon of gelegenheden, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door paranormale helderzienden gepreciseerd kunnen worden, kunnen wisselen. Enige helderziende, krijgen dit door middel van kleurhelderheid, foto's of door middel van een film die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij professionele helderzienden trouwens eensklaps manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is dientengevolge ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

Het gros van de figuren denken dat helderziendheid die ernstig is louter met het toekomende verbonden zou zijn, het is doch geen waarheid. Een paranormale helderziende is in staat zijn zowel beelden verkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich momenteel voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de professionele helderziende van belang en een kunststuk om deze duidelijk te maken en in welke tijdsduur ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte waarin de foto's zich bij de ernstige helderziende demonstreren is niet zozeer evident. Er zijn considerabele onderdelen in het duidelijk maken van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de beroemde helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die bekend is op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een kundigheid die je traag vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als serieuze helderziende spontaan foto's binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan heel van betekenis voor de ernstige helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de bekende helderziende dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle sereniteit. Specifieke onderzoekers denken dat helderziendheid die deugdelijk is, net net zoals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op juist boven en te midden van de ogen. Helderziend omvat, in zekere zin ergens los door kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te komen. Voor een personage die paranormaal helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Toch is het niet zodanig, dat een goede helderziende, het geheel startende van het begin tot einde moet in staat zijn zien. Geen personage is volmaakt. Het komt voor dat een goede helderziende sommige aanwijzing niet ontvangt of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor de figuur, de toekomst voorspellende helderziende aan het kijken is en of dat denkbaar mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)