Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Betrouwbare Helderziende

Oprechte helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen gebruikt met het woord helpende helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke wijze beelden zien van een persoon of aangelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze beelden door beroemde helderzienden geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit met behulp van kleurschakeringen, foto's of middels een speelfilm die in hun gedachten afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij serieuze helderzienden overigens plotseling manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de kunst dit niet weg te stoppen, edoch een plaats te geven.

De massa van de figuren denken dat helpende helderziendheid enkel met wat er zal gebeuren zou gelieerd zijn, dit is echter geen essentie. Een ervaren helderziende is in staat zijn zowel plaatjes verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich op dit moment afspelen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de ervaren helderziende important en een kunst om deze te expliqueren en in welk tijdsverloop ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsbestek in dewelke de beelden zich vanuit de helderziende die bekend is demonstreren is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn importante onderdelen in het beredeneren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de goede helderziende en hoe sterk de helderziende die ernstig is op dat moment is.

Goede helderziendheid is een kundigheid die men traag verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die goed is uit zichzelf beelden verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan enorm van betekenis voor de paranormale helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is van betekenis bij de professionele helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle stilte. Specifieke researchers vermoeden dat goede helderziendheid, net net zoals instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend houdt in, ergens dwars doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te nemen of aan te raken. Voor iemand die professioneel helderziend is heb je amper geheimen. Nochtans is dit niet zo, dat een helderziende die ervaring heeft, het geheel vanaf de oorsprong tot einde moet vermogen te zien. Geen individu is volmaakt. Het komt voor dat een toekomst voorspellende helderziende sommige toelichting niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die verklaring bekomt men dan later of af en toe evenzeer niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor de figuur, de helpende helderziende aan het kijken is en of het gebeurlijk mag meegegeven worden aan het personage, veel kan met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)