Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500

Helderziende Daghoroscoop

Paranormale helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord helderziendheid die serieus is, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een extra zintuigelijke wijze weergaves gadeslaan van een personage of voorvallen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die goed zijn gepercipieerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Sommige toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit mede door kleuren, plaatjes of door een speelfilm die in hun brein speelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn eveneens eensklaps voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is zodoende ook de kunst dit niet weg te stoppen, doch te plaatsen.

Het gros van de mensen geloven dat helderziendheid enkel met het toekomende te maken zou hebben, het is evenwel geen realiteit. Een helderziende die ervaring heeft weet te zowel plaatjes bekomen van wat zal komen of van situaties die zich tegenwoordig afspelen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de professionele helderziende van betekenis en een toer om deze uit te leggen en in welk tijdsbestek ze zich onthullen. Het inschatten van de tijd in dewelke de foto's zich bij de helderziende die professioneel is demonstreren is niet zo ontegensprekelijk. Er zijn van betekenis zijnde ingrediënten in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die bekend is en hoe de sterkte van de goede helderziende op dat ogenblik is.

Goede helderziendheid is een kunde die je langzaam ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die professioneel is ongeremd foto's binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan heel van betekenis voor de helderziende die goed is dat hij niet verstoord wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Zekere researchers denken dat goede helderziendheid, net evenals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens recht door staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die spiritueel helderziend is heb je amper geheimen. Nochtans is het niet dusdanig, dat een ervaren helderziende, alles vanaf de oorsprong en met einde moet vermogen te zien. Geen individu is feilloos. Het is ook zo dat een ervaren helderziende specifieke toelichting niet verwerft of zal zien, die aanwijzing komt dan later of bijgeval ook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake is of niet voor het personage, de professionele helderziende aan het kijken is en of dat gebeurlijk mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel kan met het gevoels facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)